Akbank'tan 35.000 TL promosyon ödemesi resmen duyuruldu!

Akbank promosyon ödemesi konusunda rekor miktarı onayladı... Dokuz Eylül Üniversitesi ile yapılan anlaşma neticesinde üniversitede görev alan personellere 35.000 TL promosyon ödeneceği açıklandı.
19 Kasım 2022 16:00 Ekonomi
Akbank'tan 35.000 TL promosyon ödemesi resmen duyuruldu!

Akbank rekor promosyon ödemesi için duyuru yaptı! Dokuz Eylül Üniversitesi ile anlaşma sağlandı. İdari ve akademik personellere 35.000 TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

Akbank ile Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan maaş promosyon protokolü kapsamında 8 bin 300 akademik ve idari personele Aralık ayı içinde tek seferde ödenmek suretiyle kişi başı 35 bin lira yatırılacak.

para-6.jpg

Akbank T.A.Ş. ile imzalana protokole göre DEÜ çatısı altında bulunan 8 bin 300 akademik ve idari personele Aralık ayı içinde tek seferde ödenmek suretiyle kişi başı 35 bin lira yatırılacak. Promosyon ücretlerinin duyurulmasının ardından üzerinde uzlaşılan rakam, DEÜ çalışanları tarafından sevinçle karşılandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Binası önünde toplanan akademik ve idari personel, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Hotar’a çiçek takdim ederek ve alkışlayarak teşekkürlerini sundu.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Bizler Dokuz Eylül ailesi olarak çalışma arkadaşlarımızın hak ve menfaatlerini gözetmeye devam ediyoruz. Türkiye geneline, Ege Bölgesi’ne ve özellikle de İzmir’e baktığımızda görüyoruz ki en iyi şartları barındıran promosyon anlaşmasına imza atmış bulunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.