150 Bin TL’nin Altında SUV Modelleri Sonunda Belli Oldu! En Ucuz SUV Arabalar Sarı Sitede!

Sıfır kilometre araçların fiyatlarının artması sonucu insanlar ikinci el araçlara yöneliyor. Yükselen araç fiyatları hane bütçelerine yük getirse de birçok kişi SUV versiyonlarını karşılayamaz. Son verilere göre bu SUV modelleri 150.000 TL'den daha ucuza mal oluyor.
17 Ekim 2022 22:50 Ekonomi
150 Bin TL’nin Altında SUV Modelleri Sonunda Belli Oldu! En Ucuz SUV Arabalar Sarı Sitede!

Bu modeli ile ikinci el SUV modeli arayan birçok kişinin başvurduğu ilk üreticilerden biri olan Land Rover dikkat çekiyor. Freelander modeliyle ün kazanan İngiliz şirketin görücüye çıkardığı bu aracın ikinci el fiyatları oldukça makul. Türkiye'de güçlü satışlara sahip olan ve uzun zamandır birçok kişinin hayali olan Land Rover Freelander SUV, 2001 model yılı ile 150 bin TL fiyatla satışa sunuldu. Ülkemizde SUV versiyonlarına bile adı verilen ve Türkiye'de önemli satış rakamlarına ulaşan bu Jeep aracı, yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor. Sarı sitede satışa sunulan bu modelin fiyatları, birçok ikinci el araçtan daha yüksek seviyelerde tutulmaktadır. 4x4 sürüşüyle ​​öne çıkan araç, 3.1 litrelik motora ve diğer özelliklere sahip. Bu arazi aracının dışı çok iyi durumda olmasa da, iç kısmı normalde çok iyi durumda. 2001 model yılına ait Jeep Grand Cherokee arabaları ilgili internet sitesinde 115 bin TL'ye yakın fiyatlarla listeleniyor.

Birçok İlan Bulunmakta

Mütevazı bir hacme sahip olan otomobil, Rus harikası Lada markasının Off-Road için yaptığı üç kapılı yapısı sayesinde araziye uygun lastik ve jantlarla olduğundan çok daha büyük bir araca benzeyebiliyor. Lada Niva marka model son derece uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Son verilere göre, ilgili SUV modeli 2001 Lada Niva'nın alıcılarının ortalama 120 bin TL ödemesi gerekiyor. 7 ile 77 arası... Türkiye'nin en ünlü ses sanatçılarından Barış Manço'nun kullandığı 34 BM 777 plakalı otomobilin versiyonu olan Daewoo Musso modeli, müzede sergileniyor. Son derece makul maliyetlerle vatandaşlara sunulmaktadır. 7 kişilik ve büyük hacmi, başarılı teknik özellikleri, kaliteli iç ve dış malzemeleriyle dikkat çeken Daewoo Musso 2002 modelinin satışları ortalama 150 bin lira.

Listemizdeki son araba, daha önce Türk dizilerinde ve filmlerinde yer almış bir şirket olan Tata tarafından yapılmıştır. Tata Safari modeli, büyük iç odası, gelişmiş olanakları ve 3,0 litrelik motor hacmi ve sesi ile öne çıkıyor. İlgili sitede paylaşılan ilanlara ve bilgilere göre 2006 model Tata Safari otomobili çoğu zaman 110 bin liraya satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.