150 bin TL altı en ucuz SUV otomobiller açıklandı!

Son dönemlerde araç fiyatları cep yakan fiyatlara sahip. Özellikle de SUV arabalar oldukça yüksek rakamlardan listeleniyor. Bu nedenle alıcılar, ikinci el sitelerden otomobil bakmayı tercih ediyor. Sizler için 150 bin TL altındaki en ucuz ve kaliteli SUV modellerini bir araya getirdik.
17 Ekim 2022 14:29 Ekonomi
150 bin TL altı en ucuz SUV otomobiller açıklandı!

Uygun fiyatlı SUV otomobiller ile karşınızdayız! Bütçe dostu bir SUV araba satın almayı mı düşünüyorsunuz? Piyasada yer alan en kaliteli ve ucuz ikinci el araçları bir araya getirdik. İşte detaylar...

İkinci el SUV modellerini araştıran çok sayıda vatandaşın ilk olarak yöneldiği markalardan olan Land Rover bu modeliyle dikkat çekiyor. Freelander modeli ile dikkatleri üzerine toplayan Birleşik Krallık markası tarafından sunulmuş olan bu arabanın ikinci el fiyatları ise oldukça uygun seviyelerde. Türkiye pazarında yüksek satış rakamlarına ulaşan ve bir dönem pek çok kişinin hayallerini kurduğu SUV modeli Land Rover Freelander 2001 model yılı ile 150 bin TL fiyat ile satılık durumda.

suv2.jpg

Türkiye'de çok sayıda satış rakamına ulaşan ve dahi SUV modellere ülkemizde bir dönem ismini veren Jeep markasının bu otomobili fiyatı ile dikkat çekiyor. Sarı sitede satılık ilanında olan bu modelin fiyatları ikinci el pek çok arabayı geride bırakacak seviyelerde tutuluyor. 4x4 çekişi ile dikkat çeken otomobilin 3.1 litre motor hacmi ve pek çok özelliği bulunuyor. Bu Off-Road aracının dış kondisyonları pek iyi olmasa da iç kondisyonları genel olarak oldukça iyi durumda. İlgili internet adresinde ise 2001 model Jeep Grand Cherokee modelleri 115 bin TL baremine yakın seviyelerde bulunabiliyor.

Rus harikası Lada markasının Off- Road için üretmiş olduğu üç kapılı yapısı ile küçük bir hacme sahip olan otomobil araziye uygun lastik ve jantları ile olduğundan çok daha büyük bir araç görünümü yakalayabiliyor. Lada Niva marka modelin fiyatları ise oldukça uygun fiyatlarda bulunabiliyor. Gelen son bilgiler kapsamında ilgili SUV modeli olan 2001 model Lada Niva'ya sahip olmak isteyen kişilerin ortalama 120 bin TL ödemesi gerekiyor.

suv3.jpg

7'den, 77'ye... Bir dönem Türkiye'nin efsane ses sanatçılarından Barış Manço tarafından kullanılmış ve şu anda müzede sergilenmekte olan 34 BM 777 plakalı aracın modeli Daewoo Musso modeli vatandaşların beğenisine oldukça uygun fiyatlardan sunuluyor. Büyük hacmi başarılı teknik özellikleri ve kaliteli iç/ dış malzemeleri ile dikkat çeken ve araca göre 7 kişilik olan 2002 model Daewoo Musso ortalama 150 bin lira bandından satış görüyor.

Listemizdeki son araç ise Türkiye'de geçmiş dönemlerde bazı dizi ve filmlerde de görülmüş olan Tata markasından geliyor. Tata Safari isimli bu model geniş iç hacmi ve sunduğu teknik özelliklerin yanı sıra 3.0 litre motor hacmi ve sesi ile de dikkat çekiyor. İlgili internet adresinde yayınlanmış olan ilanlar ve yapılan bilgi paylaşımları kapsamında 2006 model Tata Safari isimli bu aracın ortalama olarak 110 bin TL bandından satışı yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.