Sağlık Bilimleri Üniversitesi En Az Lise Mezunu 21 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı İlanı Yayınladı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya 21 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak. Son başvuru tarihi 10 Haziran 2022

Sağlık Bilimleri Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya 21 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak. Alımlar İstanbul Ankara ve Kayseri ilinde gerçekleşecektir. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, büro personeli ve diyetisyen pozisyonlarında alım yapılacaktır.

Başvuru Şartları Nedir?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Kamu haklarından mahrum olmamak.

3- Arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanmak.

4- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

5- 18 yaşını tamamlamış olmak.

6- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması.

7- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

8- Erkek adaylar için askerlik ilişiğinin olmaması.

9- Çalışmaya engel sağlık sorununun olmaması.

10- Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uygunluk sağlamak.

11- Başvuran adaylarda, ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94, lisans mezunları için 2020 KPSS P3 puanı esas alınacaktır.

Başvuruda İstenilen Belgeler Nedir?

1- Başvuru Talep Formu

2- 2020 KPSS Sınav Sonuç Belgesi.

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

4- İkametgah Belgesi

5- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Noter Onaylısı

6- Adli Sicil Kaydı

7- Askerlik Durum Belgesi

8- Belgeler ve sertifikalar

9- Yabancı Dil Sınav sonuç belgesi.

10- Koruma ve Güvenlik Personeli için aslını başvuru sırasında ibraz edilmek şartı ile geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı fotokopisi.

11- Koruma ve Güvenlik Personeli için görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmadığını belgelendirmek için sağlık kurulu raporunda psikiyatri muayenesi mutlaka yer alacak şekilde tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacak sağlık kurulu raporu. (Başvuru Sırasında İstenmeyecek Olup, Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenecektir.)

12- Koruma ve Güvenlik Personeli için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı, bedensel engeli, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığına dair sağlık beyanı.(Beyan formuna https://www.sbu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir)

13- Temizlik Personeli için temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmadığına dair sağlık beyanı. (Beyan formuna https://www.sbu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir)

14- Büro personeli, destek personeli (temizlik), diyetisyen unvanlı kadrolara başvuracak adaylar için tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacak sağlık raporu. (Başvuru Sırasında İstenmeyecek Olup, Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenecektir.)

15- Tecrübe istenilen pozisyonlar için resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi

16- Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından yayınlanan ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 27.05.2022-10.06.2022 tarihleri arasında http://www.sbu.edu.tr adresinde bulunan Başvuru Talep Formu'nu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alarak istenilen belgelerle birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine veya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne (Ankara Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik/Keçiören/Ankara) şahsen başvuru yapacaklardır. Başvurular sadece şahsen yapılacak olup posta e-posta vb. yollarla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel İlanlar Haberleri