Çukurova Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Çukurova Üniversitesi 23 öğretim üyesi alımı yapacaktır. Son başvuru tarihi 27 Ekim 2021

Çukurova Üniversitesi 23 profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alımı yapacaktır. Adaylar başvurularını 13.10.2021-27.10.2021 tarihleri arasında şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Posta yolu ile başvuru yapacak olan adaylar için, postadan dolayı yaşanacak gecikmelerden üniversite sorumlu değildir.

Profesör kadrosu için başvuru şartları: Adayların başvurdukları birim/bölüm/anabilim dalını belirten dilekçelerine (http://personel.cu.edu.tr/tr/) nüfus cüzdan fotokopisi, özgeçmiş, puanlar çizelgesi, yabancı dil belgesi, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi, doçentlik belgesinin onaylı sureti, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan salt okunur altı (6) adet CD ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Doçent kadrosu için başvuru şartları: Adayların başvurdukları birim/bölüm/anabilim dalını belirten dilekçelerine (http://personel.cu.edu.tr/tr/) nüfus cüzdan fotokopisi, özgeçmiş, puanlar çizelgesi, yabancı dil belgesi, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi, doçentlik ve doktora belgelerinin onaylı sureti, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan salt okunur dört (4) adet CD ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Doktor öğretim üyesi kadrosu için başvuru şartları: Adayların başvuru yapmak istedikleri Anabilim Dalını belirten dilekçelerine (http://personel.cu.edu.tr/tr/) nüfus cüzdan fotokopisi, özgeçmiş, puanlar çizelgesi, yabancı dil belgesi, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi, doktora belgesinin onaylı sureti, eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan salt okunur dört (4) adet CD ile ilgili birimlere başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Başvuru Adresi: Balcalı, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, 01330 Sarıçam/Adana

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akademik İlanlar Haberleri